WELKOM BIJ VIP VERVOER

VAN TAXISERVICE RIF

Wij verzorgen uw VIP vervoer 24/7 naar elke gewenste bestemming en weer terug, in binnen- en buitenland.


VIP Vervoer

Beste voor zakenmensen, ambtenaren en particulieren.

Chauffeurs

Bekwaamheid, representatief en min. tien jaar ervaring.

Wagens

Keuze uit verschillende Mercedes-Benz E, S of V klasse.


Service

Inclusief Spa blauw, lichte versnapering, wifi en 230 Volt.

Betalingen

Alle CreditCards geaccepteerd of facturatie achteraf.

Reclame

Altijd zonder daklicht en/of enige vorm van reclame.


ONZE WAGENS


 

MERCEDES E-KLASSE

Maximaal 3 Passagiers
Maximaal 3 Koffers

 

MERCEDES V-KLASSE 

Maximaal 1/7 Passagiers
Maximaal 7 Koffers

 

MERCEDES S-KLASSE

Maximaal 3 Passagiers
Maximaal 3 Koffers


ONZE SERVICE


VIP Vervoer Service

Zoekt u VIP Vervoer met een luxe auto representatief geklede privé chauffeur? Wij bieden luxe vervoer met top wagens als Mercedes E of S klasse.  Als u met een groep reist kunt u rekenen op een Mercedes V-klasse. Ons vervoer is net even anders dan u gewend bent. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en brengen u graag in alle luxe naar uw eindbestemming. Al onze wagens beschikken over diverse luxe gemakken zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw reis.

VIP Airport Service

Gaat u op vakantie en zoekt u een VIP service naar airport? Wilt u comfortabel en stijlvol VIP vervoer. Taxiservice Rif regelt graag uw vervoer. Met een VIP wagen kan de reis op een goede en ontspannen manier beginnen. Onze representatief geklede chauffeurs brengen u of uw relatie in zeer comfortabele wagens naar de juiste bestemming. Uiteraard zijn we ruim op tijd. Zo is er genoeg tijd om in alle rust in te checken. Vermijd stress en regel uw VIP vervoer bij onze. U komt snel, comfortabel en veilig aan.


VIP Roadshow Service

Heeft u een roadshow service nodig om u naar diverse bestemmingen te vervoeren zodat u optimaal gebruik kunt maken van de tijd daar tussenin? Wij bieden een betrouwbare service om u in alle comfort naar uw afspraken te vervoeren en organiseren uw route op een professionele manier. Met onze verloopt uw reis representatief en comfortabel.

VIP Tours Service

Wilt u graag een Privé VIP Tour bestellen om de hoogtepunten in Nederland te bezoeken en ontdekken? Wilt u een gezellig dag uit met vrienden of familie naar een museum of pretpark en wordt u daar graag op een luxe manier gebracht? Taxiservice Rif biedt u de mogelijkheid om een luxe en stijlvolle wagen te huren met privé chauffeur.TELEFOONNUMMER


U kunt natuurlijk ook gewoon bellen als u dat wilt. Wij staan u graag te woord 24/7 op telefoonnummer 0651538073 voor al uw vragen en uiteraard reserveringen.

BETALINGEN


Wij accepteren pin, creditcard,  contant en uiteraard in overleg kan er ook op rekening worden gereden. Een berichtje van u en Taxiservice Rif regelt het!VOOR AL UW VRAGEN


 

 

Taxiservice Rif staat graag voor u klaar met het juiste vervoer op de juiste tijd, maar wij zijn uiteraard ook beschikbaar voor meer informatie VIP Vervooer of vrijblijvend advies. U kunt hiervoor contact opnemen middels het contactformulier.

CONTACTFORMULIER