Taxiservice Rif verzorgt al ruim 20 jaar taxidiensten. Wij doen dit met heel veel plezier en enthousiasme. Wij zetten ons altijd voor de volle honderd procent in om de rit voor onze klanten zo prettig en probleemloos mogelijk te laten verlopen. Hierbij houden we rekening met uw specifieke wensen en eventuele bijzondere omstandigheden.

Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om te zorgen dat u als klant een fijne rit hebt. Niet alleen zijn al onze chauffeurs ervaren en vakbekwaam, maar ze zijn ook vriendelijk en correct in de omgang met onze klanten. Of het nu om een korte of een lange rit gaat, ze zullen altijd streven naar een voor u zo aangenaam mogelijke vervoerservaring.

Onze taxi's en taxibussen bieden alle luxe en comfort. Ons wagenpark is goed onderhouden en voldoet aan alle regels en voorwaarden op het gebied van veilig vervoer. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één. U kunt dan ook met een gerust hart in onze taxibus plaatsnemen.


Betalen

Klantgemak en service staan bij ons voorop. Daarom kunt u naast het betalen met uw pinpas of cash ook met uw American Express, Mastercard en zelfs contactloos betalen.

Veiligheid

Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten veilig worden vervoerd naar hun bestemming. Onze taxi voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften om u een veilige en comfortabele rit te bieden.

Comfort

Wij stellen hoge eigen aan de kwaliteit van ons voertuig. U reist in een Mercedes E, S OF V-klasse die voorzien is van alle comfort. Als service bieden wij tijdens de rit een flesje water aan.